Starší přípravka hrála na turnaji v Ejpovicích

09.09.2017 22:19

První letošní turnaj starších přípravek se konal 9. září v Ejpovicích, kde jsme obhajovali čtvrté místo z loňské sezony. Turnaje se účastnilo 12 týmů rozdělených do dvou skupin. Ve skupině se hrálo systémem každý s každým, první tři týmy postupovaly do skupiny o 1.- 6. místo, další tři týmy do skupiny o 7.- 12. místo. S pozměněnou sestavou, kdy naše řady oproti loňsku opustili starší hráči, jsme dokázali hned v prvním zápase porazit favorita (a pozdějšího vítěze celého turnaje) celek Tymákova 5:4. V dalším zápase jsme porazili Kyšice B 10:3 a porazili jsme i Plzeň-Újezd 7:3. Střelecky se dařilo zejména Davidu Pospíšilovi, který získal na konci turnaji individuální ocenění, když byl v anketě trenérů a vedoucích mužstev vyhlášen nejlepším útočníkem celého turnaje. Zvítězili jsme i v posledních dvou zápasech základní skupiny, nejprve jsme porazili Božkov 9:3 a potom i Přeštice B 13:0.

Z prvního místa jsme postoupili do skupiny o 1.-6. místo, kde nás čekaly nejlepší tři týmy z druhé skupiny. Tam už se nám ale tak nedařilo, připsali jsme si pouze bod za remízu 3:3 s domácími Ejpovicemi, vysoko jsme prohráli s Kyšicemi A 4:9 a na závěr turnaje i s týmem Litohlav 4:7.

V celkovém pořadí turnaje jsme skončili na výborném pátém místě. Svojí premiéru si na místě brankáře odbyl Jakub Hofman, který si nevedl vůbec špatně. První branku v kariéře vstřelil Patrik Španihel, svůj první turnaj odehrál Tomáš Horák. Pochvalu za bojovnost a nasazení si ale zaslouží celý tým.

Naše sestava a branky: J. Hofman - D. Pospíšil (29 branek), P. Španihel (1), K. Karlík (14), T. Blažek (11), T. Horák

Kontakt

Cvokařské muzeum Alej Johanky z Rožmitálu 74
262 42 Rožmitál pod Třemšínem
jindrich.jirasek@email.cz