Rožmitál – Plzeň-Litice 26:23 (16:12)

03.09.2017 19:46

Prvním naším soupeřem nového ročníku II. ligy na domácí půdě bylo 3. září družstvo TJ Plzeň-Litice, nám dobře známý soupeř z oblastního přeboru Západočeského kraje.

První branku zápasu vstřelili hosté, z následujícího útoku se nám podařilo vyrovnat. V podstatě prvních deset minut mělo utkání stejný průběh - hosté šli do vedení o jednu branku, nám se podařilo vyrovnat. V desáté minutě tak na ukazateli skóre svítil stav 5:5. Ve 12. minutě jsme šli poprvé do vedení, hosté ale v zápětí vyrovnali. V 18. minutě jsme ale už vedli rozdílem tří branek a do konce poločasu jsme náš náskok ještě navýšili na rozdíl čtyř gólů. První poločas jsme vyhráli 16:12.

Začátek druhého poločasu byl vyrovnaný, nám se sice podařilo náskok navýšit na pět branek, následně jsme měli několikrát možnost dokonce jít do vedení o šest gólů, když jsme v jedenácté minutě vedli 21:16. To se nám ale nepodařilo, naopak byl to hostující celek, kdo začal náskok snižovat. V 16. minutě byl stav 21:17. Do konce zápasu jsme si tak udržovali náskok tří až čtyř branek a zápas jsme nakonec dotáhli do vítězného konce.

Naše sestava: D. Sadílek, M. Leiterman - P. Blažek, D. Franěk, J. Stoklasa, J. Vondrášek, M. Hejra - P. Šourek, R. Stöckl, J. Pazderník, P. Melichar, J. Zemek, J. Pičman

Branky: P. Šourek 19, R. Stöckl 5 a P. Melichar 2 - za hosty: Pelech 13, Mizler 6, Albl 4

Kontakt

Cvokařské muzeum Alej Johanky z Rožmitálu 74
262 42 Rožmitál pod Třemšínem
jindrich.jirasek@email.cz