Ligu začínáme doma

14.07.2016 16:12

Právě jsme se dozvěděli rozlosování II. ligy v národní házené, na které jsme tak dlouho a dychtivě čekali. Náš Spartak Rožmitál začne novou soutěž 28. srpna ve Starém Rožmitále s celkem Litohlav, takže budeme mít možnost naše borce vidět doma hned při prvním ligovém utkání. Litohlavy skončily v posledním druholigovém ročníku na osmém místě.

Další kola hrajeme takto:

4. září opět doma s Baníkem Most a poté v prvním dvoukole ze tří 10. a 11. září zajíždíme do Kyšic a Ejpovic. 18. září se vracíme na domácí hřiště a přivítáme Šroubárnu Žatec. O týden později 25. září nás uvidí v Nýřanech, kdy se utkáme s tamním béčkem.

Druhé dvoukolo 1. a 2. října hrajeme tentokrát doma, v sobotu hostíme Příchovice a v neděli Vřeskovice. 9. října se podíváme do Raspenavy a poslední dvoukolo strávíme také venku – 15. října hrajeme ve Všenicích a o den později v Záluží.

Všechna utkání jsou v neděli plus tři v sobotu, to když se hrají dva zápasy za víkend. Z jedenácti kol budeme hrát teď na podzim pětkrát doma a šestkrát venku. Zápasy hrané ve Starém Rožmitále začínají v 10.30 hodin kromě duelu 1. října s Příchovicemi, kdy rozhodčí poprvé foukne do píšťaky ve tři odpoledne.

Z rozlosování můžeme mít radost, neboť hned první dva zápasy hrané doma nám mohou dodat sebevědomí, a když bychom po podzimu balancovali nedej bože nad propastí, více domácích utkání na jaře nám může dost pomoct. Věříme ale, že tato eventualita nenastane a že se v lize zabydlíme na dlouhou dobu.

Tým Spartaku Rožmitál po posledním utkání v oblastním přeboru Západočeského kraje sezóny 2015/2016

Kontakt

Cvokařské muzeum Alej Johanky z Rožmitálu 74
262 42 Rožmitál pod Třemšínem
jindrich.jirasek@email.cz