Starší žákyně a mladší žáci na startu nové sezóny

26.08.2023 00:51

Minule jsme v novém soutěžním ročníku přeboru západočeské oblasti v národní házené představili celky Spartaku Rožmitál starších žáků a dorostu. Dnes se věnujme kategorii starších žákyň a mladších žáků.

Starší žákyně se pod vedením populární trenérské dvojice manželů Moniky a Petra Šourkových představí ve své věkové kategorii druhým rokem. Po loňské sezóně, kdy děvčata především sbírala zkušenosti, lze v tomto soutěžním ročníku očekávat zlepšení a jistě i více vítězných zápasů. Starší žákyně se v prvním zápase představí na půdě Příchovic, doma své první utkání odehrají druhý zářijový víkend proti áčku Tymákova.

Více než polovina družstva mladších žáků v loňském ročníku spadala ještě do věkové kategorie přípravky a teprve pro letošek se kluci věkově dotáhli na vyšší stupeň. Lze věřit, že nasbírané zkušenosti z loňské sezóny se projeví a letošní ročník bude pro chlapce úspěšnější, než ten loňský. I nadále budou družstvo trénovat oblíbení trenéři Eva Hofmanová a Pavel Brejcha.

Pro mladší žáky začíná sezóna 3. září v Přešticích, doma se představí o víkendu 16. a 17. září proti nováčkovi ze Štěnovic.

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode