Soutěž o nejkrásnější hasičskou zbrojnici posunuta

02.02.2015 08:30

Na dnešek ráno (2. února 2015) jsme měli do Novinek připraveny na výběr dvě zprávy. Jedna měla titulek „Do užšího výběr se SDH Starý Rožmitál nedostal“ a druhá začínala „Všemi deseti hlasujme pro SDH Starý Rožmitál“.

Naši pravidelní čtenáři už asi vědí, že se jedná o soutěž Velkopopovického pivovaru o nejkrásnější hasičskou zbrojnici. O soutěži jsme už psali 27. ledna 2015, viz: https://www.staryrozmital.cz/news/pivovar-velke-popovice-odmeni-nejhezci-hasicskou-zbrojnici-bude-to-ta-nase-/

O víkendu však došlo k tomu, že soutěž, která měla začínat právě dnes, byla pivovarem posunuta. Tím pádem jsme obě připravené zprávy zahodili, protože stále nevíme, zda budeme nominováni mezi užší výběr nebo ne.

Takže: budeme-li vybráni mezi deset nejhezčích zbrojnic ve Středočeském kraji, objeví se snímek naší zbrojnice 11. února 2015 na stránkách https://www.hasicskyrokskozlem.cz/zbrojnice a vy všichni můžete jednou denně dát hlas sboru ve Starém Rožmitále. Soutěž končí 18. února 2015, takže z každého počítače může být kliknuto maximálně osmkrát. Samozřejmě vyhrává zbrojnice, která dostane nejvíce hlasů.

To by bylo, aby se sudy s Kozlem nedokutálely do Starého Rožmitálu!

Takhle vypadá zbrojnice starorožmitálských hasičů v noci ve světle automobilových reflektorů ...

... a takhle ve dne.

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode