Rožmitál - Všenice 22:21 (12:15)

17.06.2017 23:08

Nebývale dramatické utkání předposledního kola 2. ligy národní házené se odehrálo 17. června ve sportovním areálu ve Starém Rožmitále. Domácí Spartak až do 16. minuty druhého poločasu v utkání se Všenicemi prohrával, tu o branku, tu o dvě, ale také o čtyři. Ve zmíněné minutě však jako by naše hráče pokropil živou vodou. Na hřiště se navrátivší Melichar, kterému se v první půli nedařilo jak by si sám přál, dal rychle tři góly za sebou a Rožmitál si začal udržovat jednogólový náskok. Hosté však pokaždé srovnali a na konci řádné hrací doby to bylo 21:21. Rozhodčí však nastavoval dvě a půl minuty za ošetřování všenického útočníka, naši nepustili soupeře k balonu a v poslední vteřině z trestného hodu vsítili vítěznou branku.

Spartak Rožmitál tedy porazil TJ Všenice 22:21 po poločase 12:15.

Tvrdě ale slušně hrané utkání bylo nesmírně dramatické a zcela hráče obou týmů vyčerpalo a diváci málem přišli o hlasivky. Slušná návštěva zaslouží, stejně jako naši házenkáři velkou pochvalu.

Několik faktů ovšem nutno ještě zaznamenat: Hráči Všenic výškově převyšovali naše borce a zvláště útočník s číslem 9 dělal našim obráncům velké starosti. Když byl ve výskoku, málem byl vyšší než okolo hřiště rostoucí olše a břízy. Měl by jít hrát raději basketbal. Ve 14. minutě druhé půle se dost zranil útočník hostů a rozhodčí jim ještě nadělil dvě žluté a jednu červenou kartu. To vše jistě ovlivnilo výkon Všenických, kteří nám nic nedarovali a hráli pořád naplno.

Naše sestava: D. Sadílek, J. Pičman - P. Blažek, D. Franěk, J. Stoklasa, J. Vondrášek, M. Hejra - P. Šourek, R. Stöckl, J. Pazderník, P. Melichar

Branky: P. Šourek 12, R. Stöckl 5, P. Melichar 3 a J. Pazderník 2 - za hosty: Berka 10, Baborovský 5, Founě 4, Černý 2

Fotografie na https://www.staryrozmital.cz/news/drama-hodne-shakespeare-rozhodl-pro-sebe-rozmital/



 

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode