Přípravka má za sebou další turnaj

30.04.2017 05:42

V sobotu 29. dubna se starší přípravka oddílu národní házené Spartaku Rožmitál účastnila turnaje v Nezvěsticích. Nastoupilo v něm deset týmů rozdělených do dvou skupin, hrací doba byla 14 minut. První tři týmy z každé skupiny postupovaly do finálové skupiny, týmy na čtvrtém a pátém místě postupovaly do skupiny o umístění.

Prvním naším soupeře byl celek Ejpovic (pozdější celkový vítěz turnaje), se kterým jsme prohráli jednoznačně 1:9. Vyrovnané utkání jsme odehráli proti domácím, jimž jsme podlehli 1:3. Ke třetímu zápasu jsme nastoupili proti Božkovu, s nímž jsme prohráli 3:4, i když jsme v průběhu zápasu vedli 3:1. K poslednímu utkání v základní skupině jsme nastoupili proti Přešticím A, které jsme dokázali porazit 8:2.

V základní skupině jsme tedy obsadili čtvrté místo a čekali nás dvě utkání ve skupině o umístění. Tam byl naším soupeřem nejprve tým Přeštic B, který jsme porazili jednoznačně 10:1. Druhým naším soupeřem byl celek Plzeň-Újezd. Zápas skončil naším vítězstvím 4:0. Na turnaji jsme tak obsadili celkové sedmé místo.

Naše sestava a branky: Matěj Trefný - David Pospíšil (13 branek), Tomáš Blažek (11 branek), Kryštof Karlík (3 branky), Anna Hejrová, Jakub Hofman a Julie Černovská

Nejmladší naděje rožmitálské národní házené se svýni trenéry v Nezvěsticích. 



 

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode