Předposlední turnaj byl v Přešticích

03.06.2017 18:26

Předposlední letošní turnaj starších přípravek, kterého se zúčastnilo dvanáct družstev, se konal 3. června v Přešticích. Oproti jiným turnajům byla nadstavbová část rozdělená do třech skupin po čtyřech týmech (zápas ze základní skupiny se výsledkově započítával).

Prvním naším soupeřem byl tým Ejpovic B, který jsme porazili 9:5. Následovaly dvě výhry na přeštickými týmy. Nejprve jsme porazili družstvo A 11:3 a následně družstvo B 11:4. Dalším naším soupeřem byl celek Tymákova a podle postavení týmů v tabulce se rozhodovalo, kdo postoupí do skupiny o 1.- 4. místo. Přestože jsme v utkání (stejně jako minulý víkend v Ejpovicích) vedli o dvě branky, tak jsme na konec podlehli 7:8. Poslední utkání v základní skupině jsme prohráli s celkem Litohlav 4:7.

Čekali nás tedy dvě utkání ve skupině o 5.-8. místo (do výsledků skupiny se nám započítávalo vítězství na Přešticemi A). Oba zápasy jsme vyhráli. Porazili jsme Kyšice 9:3 a Nezvěstice 6:3. Na turnaji jsme tak obsadili celkové parádní páté místo.

Naše sestava a branky: Matěj Trefný - David Pospíšil (26 branek), Tomáš Blažek (8 branky), Kryštof Karlík (7 branek), Matouš Hrdina (15 branek), Jakub Hofman (1 branka), Anna Hejrová a Julie Černovská.

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode