Nad Vřeskovicemi jsme zvítězili 24:18

04.05.2014 12:26

AKTUALIZOVÁNO ve 22.13 hod.

V neděli 4. května 2014 nás na hřišti ve Starém Rožmitále čekalo mistrovské utkání 17. kola Oblastního přeboru Západočeského kraje v národní házené mezi naším Spartakem Rožmitál a béčkem Vřeskovic. Od zápasu jsme si slibovali velkou úrodu branek, neboť Vřeskovice v posledním utkání nastříleli soupeři 30 branek a my máme tradičně nejproduktivnější útok soutěže.

Opak však byl pravdou. V zápase padl celkem průměrný počet gólů a některé chyby rozhodčího zapříčinily, že především druhý poločas se hrál v dost vypjaté atmosféře.

Po prvním poločase, kdy jsme vedli 16:9, jsme sice měli nad soupeřem náskok sedmi branek, ale celých prvních čtrnáct minut druhé půle nám odešel útok neznámo kam. Soupeř postupně snižoval až na tři branky, takže jsme se začali poněkud obávat o výsledek. Nakonec se naši hráči sebrali a především ke konci zápasu Vřeskovice přesnými střelami udolali.

Vyhráli jsme tedy nakonec o šest branek a máme další dva body do tabulky. Bohužel vyhrály i oba celky před námi. První Příchovice doma porazily Blovice 22:11 a druhé Nýřany B také doma Litice 22:15. Takže bodové rozdíly zůstávají stejné jako po minulém kole. Na první Příchovice ztrácíme šest bodů a na druhé Nýřany B bod jeden.

Podrobnosti z utkání najdete v rubrice Házenkáři.

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode