Mladí házenkáři skončili na turnaji šestí

25.02.2017 17:24

V sobotu 25. února se starší přípravka oddílu národní házené Spartaku Rožmitál zúčastnila turnaje v Přešticích.

Na turnaj jsme odjížděli bez třech hráčů, chyběl nám brankář. Své první zápasy v brance tak odehrál Jakub Hofman. Turnaje se zúčastnilo osm družstev, která byla rozdělena do dvou skupin. Hrací doba byla 12 min na zápas.

Prvním naším soupeřem byl tým Božkova, kterému jsme po vyrovnaném průběhu podlehli 3:5. Druhý zápas jsme sehráli s celkem Nezvěstic, s nímž jsme dokázali udržet krok pouze v úvodu zápasu a nakonec jsme prohráli 1:6. naposled nás v základní skupině čekal tým Přeštic A, nad kterým jsme zvítězili 10:3. V základní skupině jsme obsadili třetí příčku a čekali nás boje ve skupině o 5. - 8. místo.

V prvním zápase ve skupině o umístění jsme smolně podlehli Ejpovicím 5:6. V utkání jsme prohrávali 2:5, dokázali jsme srovnat na 5:5, ovšem rozhodující branku jsme dostali v závěrečných vteřinách zápasu. K našemu poslednímu duelu jsme nastoupili proti Přešticím B, které jsme porazili 10:3. Celkově jsme na turnaji obsadili šesté místo, vítězem se stal tým Litohlav.

Naše sestava: Jakub Hofman - Tomáš Blažek (vstřelil 10 branek), Anna Hejrová (2 branky - první v kariéře !!!), Kryštof Karlík (2 branky) a David Pospíšil (15 branek)

Foto Pavel Blažek

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode