Litohlavy – Rožmitál 17:16 (10:6)

23.04.2017 17:25

První zápas jarní části soutěže jsme 23. dubna dopoledne odehráli v Litohlavech. Hned z našeho prvního útoku jsme vstřelili branku, domácí ale třemi brankami za sebou skóre otočili a v šesté minutě jsme prohrávali 1:3. Ve třinácté minutě jsme prohrávali už o čtyři branky 2:6. Naše obrana si nedokázala poradit s útočnou hrou soupeře, nepomohly ani změny v rozestavení ani osobní bránění. Do konce poločasu padly na obou stranách čtyři branky, první poločas jsme tak prohráli 6:10.

V první minutě druhého poločasu to bylo už o pět branek, stejně tak i v deváté minutě, kdy jsme prohrávali 10:15. V následujících deseti minutách vstřelili domácí pouze jednu branku, nám se podařilo vstřelit gólů pět, ve 21. minutě byl rozdíl pouze jediná branka. V 25. minutě to bylo stále o jeden gól, prohrávali jsme 16:17. Posledních pět minut jsme sice odehráli v útočné třetině, ale bohužel pro nás bez gólového zakončení.

Sestava: D. Sadílek, M. Leiterman - P. Blažek, D. Franěk, J. Stoklasa, J. Vondrášek, M. Hejra - P. Šourek, R. Stöckl, J. Pičman, J. Pazderník, P. Melichar

Branky: P. Šourek 6, J. Pičman 4, J. Pazderník 3 a P. Melichar 3 - za domácí: Pelcl 9, Maršík 7, Menc 1

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode