Dorostenci i starší žáci se už těší na soupeře

25.08.2023 18:01

První zářijový víkend startují mládežnické soutěže v národní házené. Jak už jsme informovali ve zprávě 23. srpna, do západočeského přeboru ročníku 2023/2024 přihlásil Spartak Rožmitál čtyři družstva: starší žákyně, starší žáky, mladší žáky a dorostence.

Po loňské, velmi úspěšné sezóně, kdy jsme měli v soutěži starších žáků přihlášena dvě družstva, zůstalo v letošní pouze jedno. Děti bude opět trénovat osvědčená trojice Zdeňka Fraňková, Gábina Horáková a Lucie Součková.

Hrací program chlapci zahajují 3. září na horké půdě v Litohlavech, doma se představí v neděli 10. září od devíti hodin proti Tymákovu.

Pro některé hráče z dorostu bude letošní ročník posledním v mládežnických kategoriích, pro jiné to bude naopak s touto věkovou kategorií seznámení. Základem družstva dorostenců budou již ostřílení borci doplnění o loňské „nejstarší starší žáky". Ti na jaře získali bronzové medaile za třetí místo ze sedmnácti účastníků přeboru.

Pod vedením nové trenérské sestavy ve složení Marek Hejra, Pavel Jeníček a Pavel Blažek odehrají dorostenci svůj první zápas v sobotu 2. září v Záluží, doma se prvně představí v neděli 10. září od 10.30 hodin proti Litohlavům.

Všechny domácí zápasy dorostu i starších žáků najdete zde

Příště o starších žákyních a mladších žácích.

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode