Brdna vypustila Brdcast

17.04.2024 00:25

Kolektiv zpravodajského magazínu Brdna ve složení Tomáš Belka, David Josef Trčka, Tereza Drechslerová a Standa Gábor vypustil do světa nový pořad, do něhož zve zajímavé lidi z Rožmitálska, ale i širšího okolí.

V Brdcastu, jak se formát na youtube jmenuje, už odpovídali na otázky vedoucí Podbrdského muzea Pavla Váňová Černochová a radní Miloslav Maroušek a lze si je pustit. Rozhovory jsou (a jistě i nadále budou) nadmíru zajímavé, neboť člověk se dozví věci, o kterých buď neměl ani ponětí, anebo je tušil, ale zdráhal by se na ně zeptat.

Ve studiu ve Starém Rožmitále již byly natočeny i další tři díly, tentokrát s Jindřichem Jiráskem, Tomášem Brettlem a Josefem Pekárkem.

Vedle Brdcastu připravují Staroměšťáci ještě zpravodajství Brdna a nový pořad o zajímavostech v našem okolí pod názvem KPZ. Tak se máme na co těšit!

Vše, co už od nich v kyberprostoruje je či co teprve bude, najdete také na tomto webu v rubrice Takoví jsme byli (videa).

 

Snímky jsou z natáčení rozhovoru s Tomášem Brettlem. Ten a také všichni další zpovídaní dostávají od redakce Brdny krásnou upomínku vytvářenou paní Belkovou.

 

 

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode