Záluží - Rožmitál 16:11 (11:4)

16.04.2012 12:58

V neděli 15. dubna 2012 zajížděli naši hráči na půdu vedoucího týmu soutěže Záluží. V případě našeho vítězství bychom se probojovali do čela tabulky, neboť i při stejném počtu bodů máme mnohem lepší brankové skóre. Vstup do utkání se nám vydařil a po šesti minutách jsme vedli 2:0. V desáté minutě jsme vstřelili branku na 3:1. To ovšem bylo na dlouhou dobu z naší strany bohužel vše. Za dalších dvacet minut jsem vstřelili pouze jednu branku a to z pokutového hodu. Náš útok ztrácel míče špatnými nahrávkami nebo špatnou střelbou, naše obrana snadlo inkasovala z rychlých brejků nebo v situacích jeden na jednoho. První poločas jsme prohráli hrozivým skóre 4:11.

Úvod druhého poločasu byl vyrovnaný, útoky na obou stranách sice překonávaly brankáře, ale nastřelovaly jen tyče. V 15. minutě se nám podařilo snížit na rozdíl pěti branek. Stav byl 9:14. Pak ale opět přišla naše dlouhá střelecká pauza, které soupeř využil k navýšení skóre. Nám se v poslední minutě podařilo vstřelit dvě branky, znamenalo to ale pouze kosmetickou úpravu skóre. Zápas jsme prohráli 11:16.

Sestava: D. Sadílek, M. Leiterman - P. Blažek, M. Hejra, J. Stoklasa, D. Franěk, J. Vondrášek - P. Šourek, P. Melichar, R. Stöckl, J. Pičman, J. Pazderník, J. Zemek

Branky: Šourek 5, Pičman 2, Stöckl 2, Melichar 1, Zemek 1

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode