Z dosavadního osadního výboru nikdo znovu nekandiduje

09.11.2018 17:48

V sobotu 8. prosince proběhnou od 13 do 17 hodin v házenkářské klubovně po čtyřech letech volby do osadního výboru Starého Rožmitálu. Z dosavadní pětice znovu nikdo nekandiduje, takže se otevírá prostor pro nové tváře, které by se staraly o blaho spoluobčanů.

Všichni obyvatelé s trvalým bydlištěm v obci už by měli mít v poštovních schránkách tzv. Prohlášení kandidáta, které rozeslalo město. A na tomto formuláři se mohou zájemci o funkci ve výboru přihlásit. Když jej nemají, stačí si pro něj zajít do kulturního střediska na náměstí. Vyplněný musí odevzdat v zapečetěné obálce v podatelně na radnici do 23. listopadu do 13 hodin.

Před novými volbami poděkujme za vykonanou práci dosavadním členům osadního výboru – Milanu Hochmutovi st., jenž zastával funkci předsedy, Miloslavu Peštovi, který mu dělal zástupce, Lucii Veselé, Lence Vaňkové a Františku Veselému. Ostatně vesměs jde o lidi, kteří jsou tak jako tak v obci aktivní např. u hasičů, ochotníků či házenkářů nebo jen tak z radosti pořádají pro ostatní zajímavé akce.

 

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode