Starší přípravka se připravovala na soustředění

18.07.2021 17:38

Přestože covid-19 zcela zabrzdil mistrovské soutěže v národní házené, ve Starém Rožmitále myslí na budoucnost. Vždyť pandemie přece nebude věčně a děti tak touží po pohybu.

Trenéři budoucích hráčů Spartaku v kategorii starší přípravka, což jsou děti osmi až desetileté, Eva Hofmanová a Pavel Brejcha už teď v létě své svěřence pěkně prohánějí.

Naposledy to bylo na soustředění 4. až 6. července ve Starém Rožmitále. Byl to vlastně takový příměstský tábor. Ráno se vždy začínalo v 9 hodin hrami, soutěžemi, cvičeními, tréninkem i samotnou házenou a končilo se v pět podvečer. A protože bylo teplo, tak k soustředění patřilo i koupání a také pěší výlet na Obžeru.

I když je ve starší přípravce 12 dětí, na soustředění jich bylo sedm až devět podle toho kolik ratolestí ten který den rodiče přivedli. Zázemí tvořila házenkářská bouda a o obědy a svačiny se starali Zdeňka a František Fraňkovi, sami bývalí aktivní házenkáři. Jim patří veliký dík, že se soustředění (i u nich doma) mohlo uskutečnit. Poděkování si zaslouží rovněž Jakub Hofman, jenž hraje za starší žáky a už bývalá hráčka Spartaku Nikola Tomanová, bez jejichž pomoci při přípravě i samotné akci, by se nemohlo tohle radostné soustředění konat.

Další fotky tady.

 

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode