SDH Rožmitál se dočkal v Brně ocenění

17.12.2020 07:32

AKTUALIZOVÁNO v 17.25 hod.

Pohyblivé obrázky, na něž odkazujeme v naší zprávě, byly během dneška z webu adhr.cz překvapivě staženy se zdůvodněním, že „celý stream ze záznamu bude možné shlédnout až po odvysílání pořadu v České televizi“.

******

Včera večer se v Brně uskutečnilo slavnostní vyhlášení výsledků 10. ročníku ankety Dobrovolní hasiči roku. Jednotka sboru dobrovolných hasičů v Rožmitále pod Třemšínem se v oblasti sever a střed Čech umístila na třetím místě za likvidaci nebezpečného požáru budovy Na Dědku v loňském roce. Šek na 40 tisíc korun a věcné dárky převzal velitel rožmitálského sboru a zároveň starosta SDH Starý Rožmitál Milan Polák.

Předávání cen proběhlo za přísných hygienických opatření, bez publika a z každého oceněného sboru byl přítomen pouze jeden zástupce. Pořad moderoval Petr Rychlý, patrony byli Ilona Csáková a Ondřej Vetchý. Tříhodinový záznam z akce plné anekdot a písniček si můžete pustit na www.adhr.cz, část, kde je řeč o rožmitálských hasičích najdete v rozmezí 1:08 až 1:20 hod. Záznam by měla vysílat Česká televize někdy v únoru.

O anketě jsme psali už v listopadu.

Záběry z televizního záznamu z Brna

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode