Rekonstrukce Rybovy ulice začala

09.07.2013 16:25

Dlouho avizovaná a očekávaná rekonstrukce Rybovy ulice po výstavbě kanalizace je tady. Začala sice nenápadně už minulý týden navezením obrubníků, ale vlastní práce navázaly až teď. V úterý 9. července 2013 jsme už zastihli partu firmy BES z Benešova, která vyhrála tendr, jak vytrhává staré, travou zarostlé obrubníky.

Veřejná zakázka v hodnotě 15 milionů Kč (pokrývající rovněž rekonstrukci ulice Pod topoly) by měla být hotova do konce září 2013. Stavba je financována převážně ze zdrojů Evropské unie.

Podle našich informací budou moci rezidenti a autobusová doprava do Rybovy ulice zajíždět během celé rekonstrukce. Pro tranzitní dopravu bude vyznačena objížďka. Výjimkou budou asi tři nebo čtyři dny v polovině září, kdy se bude asfaltovat. To bude ulice uzavřena úplně.

Práce v Rybově ulici začaly na konci od města.

Týden složené obrubníky na parkovišti na začátku Rybovy ulice zůstaly netknuté. Prý ne proto, že by se nikomu nehodily, ale protože je sem vidět. Hůře totiž dopadly v ulici Pod topoly. Zde bylo ukradeny nejen cihly, ale dokonce celá paleta obrubníků, takových, jaké jsou na obrázku uprostřed.

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode