Naši muži nejneslušnější - II/II

08.12.2021 00:18

Dokončení ze včerejška.

Není bez zajímavosti, že vloni na podzim při našem posledním účinkování ve II. lize (dobrovolně jsme poté sestoupili o soutěž níž) jsme naopak byli nejslušnějším týmem. Kvůli covidu sice v jen šesti zápasech ani jeden hráč Spartaku nedostal kartu! Nutno ovšem poznamenat, že tohle se stalo za našeho pětiletého účinkování v druhé nejvyšší soutěži poprvé, jelikož rok před tím jsme skončili v soutěži slušnosti na druhém místě. Na podzim 2019, kdy jsme o koronaviru neměli ještě ani tušení, naši hráči dostali tři žluté a dvě červené karty. Na sbírce rožmitálských karet měl lví podíl opět obránce Jiří Stoklasa, jenž viděl obě červené a dvě ze tří žlutých karet. Jednu žlutou kartu spatřil v ruce rozhodčího Pavel Blažek.

Z celkově chabé kartové úrody našeho celku a jeho postavení v tabulce bylo vidět, že naši hráči hráli v pohodě. Rok předtím, v roce 2018, jsme se totiž po podzimní části žlutili sedmkrát a červenali šestkrát!

Resumé: Ve druhé lize jsme byli každým rokem slušnější a slušnější. V oblastním přeboru to už ale zdaleka neplatí. Fanoušci ve starorožmitálském sportovním areálu by jistě místo faulů raději viděli od Rožmitaláků nějakou finesu pro potěchu oka i fanouškovské duše. Vždyť my hrajeme soutěž pro radost!

I brankář Dušan Sadílek dostal letos žlutou kartu

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode