Naše muzeum mezi atraktivními destinacemi z celé republiky

05.07.2020 12:13

Vydavatelství David & Soukup vydalo novou Cestovní knihu, která obsahuje 180 výletních tras po nejkrásnějších a zajímavých místech České republiky. Téměř pětisetstránková publikace v pevných deskách je určena především motoristům, ale jako inspirace i všem dalším, kteří chtějí poznávat půvaby a zajímavosti Česka.

Těší nás, že u výletu č. 71 Okolo středních Brd, je doporučováno i Cvokařské muzeum, u něhož je – jako jen u málo míst – přívlastek unikátní.

Výlety jsou vedeny po hlavních silnicích, ale i po romantických místních komunikacích – vždyť někdy i samotná pěkná cesta může být cílem a hezkým zážitkem. Každá kapitola (výlet) obsahuje orientačí mapku, stručný popis, vlastivědné a aktuální praktické informace, nechybí ani doporučení na nějakou mimořádnost (třeba stylová restaurace, zajímavý á volnočasový areál) a tip na pěší či cyklovýlet. Součástí knížky je 135 ks vstupenek a poukázek (platné do roku 2023), jejichž celková hodnota mnohonásobně převyšuje cenu knihy. Navíc jsou v ní QR kódy odkazující na mapy s vyznačením trasy s možností navigace.

 



 

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode