Kyšice A - Rožmitál 20:16 (10:10)

04.06.2012 15:35

V neděli jsme vyjížděli k poslednímu venkovnímu zápasu do Kyšic. Věděli jsme, že nás čeká velmi těžké utkání, neboť domácí jsou na druhém místě soutěže, a na jaře neztratili ještě ani bod. Vstřelili jsme sice první branku, ale domácí otočili a v sedmé minutě jsme prohrávali 1:3. Do dvanácté minuty si Kyšice udržovali dvou brankový náskok, pak se nám podařilo vyrovnat a v 18. minutě jsme se dostali do vedení o dvě branky. Kyšičtí v závěru poločasu srovnali na 10:10, ale možnosti jít do vedení z trestného hodu po čase nevyužili.

Zlom v utkání nastal v úvodu druhého poločasu, když Kyšice odskočili do tří brankového vedení 14:11 v desáté minutě. Zbytek poločasu byl vyrovnaný, Kyšice si svůj náskok pohlídali, a náš útok bohužel nedokázal proměňovat šance, které si vypracoval. Zápas jsme prohráli 16:20.

Znamená to, že bez ohledu na výsledky posledního kola, obsadíme celkově třetí místo, za prvním Záluží a druhými Kyšicemi.

Sestava: D. Sadílek, M. Leiterman - P. Blažek, D. Franěk, M. Hejra, Z. Sadílek - R. Stöckl, P. Šourek, J. Pazderník, P. Melichar, J. Zemek

Branky: Šourek 7, Stöckl 5, Melichar 4 - za domácí: Martínek 6, Šleis 5, Petrák 4, Smola 3, Špičan 2

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode