Fanynka zabodovala

05.04.2015 14:28

Na dnešek v noci jsme dostali milý e-mail od manželů Všelichových z Vraného nad Vltavou, kteří včera, v sobotu 4. dubna 2015, zavítali do Cvokařského muzea:

„Když jsme hledali cíl pro studený velikonoční výlet, zvolili jsme náhodou Rožmitál, prostě proto, že jsme tam nikdy nebyli. Plánovali jsme navštívit Podbrdské muzeum, ale to zavírá brzo. Tak jsme se vydali proti větru alejí a podívejme, vy jste měli otevřeno!!! Expozice je moc pěkná. A to jsme cestou tam i zpět ještě potkali přítulnou zrzavou kočičku (jsme milovníci koček, máme tři). 

Teď večer si doma v klidu pročítáme detaily z rožmitálské historie, prohlížíme váš web...a vtom nám to došlo: byla to Fanynka a nemňoukala na nás náhodou, vítala turisty. Pročetli jsme si všechny články o ní (naši kocouři *** už přinesli leccos, i ledňáčka, ale užovku, to tedy ještě ne). Teď je mi líto, že jsem si ji nepohladila (bála jsem se, aby nešla za námi), takže to je alespoň důvod, abychom se k Vám zase někdy vydali.“

Taková zpráva udělá člověku hned radost a velikonoce se nám zdají ještě radostnější a veselejší.

Poznámka na konec: Na příští týden máme shodou okolností do Novinek připravenu senzační zprávu o možném francouzském původu naší skořicové Fanynky.

 

*** To jsou oni: Kocouři manželů Všelichových



 

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode